Työhyvinvointi ja valmennus

Tarjoamme johto- ja esimiestehtävissä toimiville sparrausta, erilaisten johtoryhmien ja tiimien sparrausta, luentoja työhyvinvoinnin teemoista, tukea erilaisissa työyhteisötason haasteissa ja muutosprosessien läpiviemisessä.

Esimiestyön, johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjä, valmentaja ja kouluttaja

Sari tarjoaa osaamistaan johtamisen kehittämiseen, esimiesten sparraukseen, johtoryhmien ja erilaisten tiimien sparraukseen, muutoksen tukemiseen, organisaation ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tässä hänen vahvuutenaan ovat vankka liiketoimintaosaaminen, ihmisten syvällinen ymmärtäminen sekä kokemus kouluttajana ja valmentajana. Hän pitää työhyvinvointipäiviä (tyhy-päiviä), luentoja ja webinaareja työhyvinvoinnin teemoista.

Hän toimii työterveyspsykogina tarjoten palvelua sekä työyhteisöille että yksilöille.

Toteutus voidaan tehdä joko suomen tai englannin kielellä.

Hänellä on 20 vuoden kokemus liike-elämästä esimiestehtävistä, johtoryhmätyöskentelystä ja johtamisesta. Hän on työskennellyt niin Suomessa kuin ulkomaillakin tehden johtamis-, esimies- että yhteistyötä eri kulttuuritaustaisten ihmisten kanssa. Motivoituneet, innostuneet ja sitoutuneet ihmiset saavat aikaan huipputulosta, uudistuvat organisaatioiden mukana ja nostavat liiketoiminnan uudelle tasolle. Peruskulmakiviä menestykseen ovat ihmisten välisen vuorovaikutuksen toimivuus, keskinäinen arvostus ja luottamus.

Otathan yhteyttä, niin keskustellaan.

Lisätietoja

Pin It on Pinterest