Henkilökohtainen työskentely

Tuntuuko, että turhaudut tai ärsyynnyt helposti? Oletko surullinen tai vihainen? Huolehdit tai pelkäät? Elämässä kohtaamme erilaisia vaikeita paikkoja. Tule tutkimusmatkalle itseesi, omiin tunnereaktioihisi, uskomuksiin itsestäsi ja ihmissuhteista. Tietoisuus auttaa sinua ymmärtämään ja vapauttaa elämään elämääsi täydemmin. Tarjolla myös etäyhteydellä.

 

 

TUNNETYÖSKENTELY JA TÄRKEÄT IHMISSUHTEET

Elämän varrella meillä on erilaisia läheisiä tärkeitä ihmissuhteita, esimerkiksi vanhempiimme, puolisoomme, lapsiimme tai työpaikalla. Läheiset ihmissuhteet saattavat herättää meissä voimakkaitakin tunnereaktioita, emmekä ole edes tietoisia siitä, miksi reagoimme niin voimakkaasti. Toisaalta voi olla, että emme tunne mitään tai reagoi mihinkään tunteella, vaan arvostamme rauhallisuutta ja asiallista keskustelua asioista. Oma kiintymyssuhdehistoriamme ja opitut selvitymistavat, jotka ovat usein tiedostamattomia automaattisia reaktioita, tulevat esille läheisissä ihmissuhteissa. Saatamme ihmetellä sitä, miksi toiset toimivat niin eri tavalla, emmekä ymmärrä toisiamme tai ajaudumme ristiriitoihin. Kuitenkin me haluaisimme tai joskus saatamme olla pakotettuja tulemaan toimeen näiden läheisten ihmisen kanssa mahdollisimman hyvin. Vaikeudet läheisissä ihmissuhteissa saattavat syödä valtavasti energiaamme, voimavarojamme tai aiheuttaa jopa unettomuutta. Tutkimalla uteliaasti, avoimella mielellä omia reagointitapojamme ja tunteitamme, tulemme tietoisesti omasta osuudestamme vuorovaikutustilanteissa. Voimme yhdessä käydä läpi näitä ihmissuhteita, vaikeita tilanteita ja omia tunteita. Tämä prosessi kasvattaa omaa tietoisuuttamme, itsetuntemusta ja sietokykyämme, sekä laajentaa selviytymiskeinojamme että avaa uusia näkökulmia tilanteeseemme. Olen täällä auttamassa sinua, kun tarvitset sitä.

 

Lisätietoja

 

 

Eheyttävä maalaaminen 16.11.2019 klo 10-17

Vapauta energiasi purkamalla omat ajatuksesi ja sisäiset tuntemuksesi kuviksi. Maalataksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Hiljennymme ja pysähdymme kuuntelemaan kukin omia tunteitamme. Tärkeää on se, että jokainen saa yhteyden itseensä ja luo omannäköisensä kuvat, joilla on merkitystä itselle.

Luovuus antaa meille mahdollisuuden kokeilla, leikitellä ja rikkoa rajojamme. Kaikki tunteet, jotka saamme näkyviksi, pääsevät ulos sisimmästämme. Saamme vapauden tutkia niitä ulkopuolelta ja voimme löytää niihin uusia näkökulmia. Kurssilla on vapaus toteuttaa itseä ilman rajoja!

AIKATAULU
5.10.2019 klo 10-17 Helsingin keskustan alueella

HINTA

150 euroa, joka sisältää materiaalit, keittolounaan ja päiväkahvin

ILMOITTAUTUMINEN

 [email protected]Lisätietoja

Pin It on Pinterest