Parisuhdeneuvonta intensiivijaksona

On mahdollista valita 2-4 päivän tunnekeskeisen parisuhdeterapian intensiivijakso joko käynnistääkseen parisuhdeterapian nopeammin tai normaalin parisuhdeterapian lisäksi syventämään suhdetta.

Intensiivisemmän, fokusoidumman prosessin valitsevat mm. erittäin motivoituneet parit, jotka haluavat edetä nopeasti päästäkseen asioiden ytimeen tai parit, joilla on akuutteja asioita, kuten esimerkiksi luottamuksen rikkoutuminen tai emotionaalinen haava, kuten uskottomuus, ja tarvitaan erityistä, intensiivistä tukea alkuvaiheessa.

Intensiivisessä terapiassa tyypillisesti seurataan samoja tunnekeskeisen pariterapian vaiheita ja prosesseja, mutta tiiviimmässä muodossa. Verrattuna normaaliin parisuhdeterapiaan kerran viikossa tai kahdessa viikossa, intensiivisen parisuhdeterapian etu on, että pari on varannut käyttävän ajan, säilyttää hyvin keskittymisen ja päästään etenemään prosessissa koko ajan syvemmälle.

Huom! Intensiiviprosesseja on tarjolla rajallinen määrä.

Kahden päivän intensiivijakso toteutetaan joko perjantaina ja lauantaina tai viikonloppuna. Tyypillisesti parit valitsevat joko koko päivän perjantaina ja lauantaina aamupäivän tai kaksi koko päivää.

Neljän päivän intensiivijakso toteutetaan torstaista sunnuntaihin. Tyypillisesti parit valitsevat torstai-illan, perjantain koko päivän, lauantaina aamupäivän ja sunnuntaina aamupäivän/maanantai-illan.

Parit, jotka valitsevat intensiivisen parisuhdeprosessin, tavataan etukäteen, jos mahdollista. Näin varmistetaan tavoitteiden soveltuminen tunnekeskeiseen pariterapiaan ja molempien kumppaneiden valmius prosessiin.

Ennen intensiivijaksolle tuloa suositellaan, että parit lukevat Sue Johnsonin kirjan ”Kunpa sinut tuntisin paremmin” tai ainakin ensimmäisen luvun sivulle 57 asti, jotta heillä on hieman ymmärrystä tunnekeskeisestä pariterapiasta ja he ovat aloittaneet ajattelemaan tunneyhteyden tilaa heidän välillään ennen intensiivijaksoa.

Intensiivijakso on tarjolla myös aikuisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotka haluavat selvittää menneitä ristiriitoja.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, millainen intensiivijakso sopisi teille ja sovitaan sen hinnasta.

 

Suosituksemme Tunnekeskeiseen parisuhdekurssiin: 

”Osallistuimme Sari Kailangon järjestämään Tunnekeskeiseen parisuhdekurssiin. Olimme kurssilla kaksin ja sen takia saimme yksilöllistä valmennusta, joka huomioi meidän tilanteen ja tarpeet. Koska ilmapiiri oli turvallinen, uskalsimme avautua ja saimme ymmärryksen toistemme käyttäytymiseen ja niiden taustoihin. Tavoitteenamme oli löytää uusia eväitä pitkän parisuhteen kehittämiseksi. Sari käytti useita harjoituksia läheisyyden löytämiseksi ja tunnesuhteen vahvistamiseksi. Saimme viikonlopusta uusia tapoja ilmaista tunteitamme, ymmärrystä toistemme tunteisiin sekä yhteiseloa kasvattavia kokemuksia.

Suosittelemme lämpimästi intensiivijaksoa kaikille pariskunnille. Kuten Matti totesi, tämä on ollut kaikista käymistämme kursseista paras. Sarin ammattitaito ja läsnäolo oli ainutlaatuista.”

Lämpimästi kiittäen

Leila ja Matti

 

 

Pin It on Pinterest